Februari staat voor de deur, de kortste maand van het jaar. Maar jeetje, wat zijn er veel dingen in februari waar we ons op kunnen verheugen. Wij geven je vijf verheugmomenten. Kijk je mee? 

8 februari – Mijn Facebooktijdlijn ontploft bijna van alle berichtjes over de start van het nieuwe seizoen van Temptation Island. Typisch gevalletje van een ‘guilty pleasure’. Want wat is er leuker dan ongegeneerd andere mensen bespieden in zo’n setting…. Wie zit er ook al klaar voor?

9 februari – Na eindeloze schaatswedstrijden waarbij het mij niet uitmaakt wie er wint, want Nederland is Nederland, starten vandaag eindelijk de Olympische Spelen. Heerlijk! Op elk moment van de dag kun je je televisie aanzetten en is er altijd wel iets te zien waar de spanning voelbaar is. Ik, als sportfanaat, kijk er enorm naar uit.

10 februari – De start van Carnaval en vooral in het zuiden van het land, zijn de mensen met niks anders bezig. Hoe ga jij verkleed? Of heb je niks met Carnaval?

14 februari – Verras jij je partner of misschien word jij wel verrast op Valentijnsdag? Heb je geen partner? Ook je beste vriendin of moeder vindt het heerlijk om verwend te worden…

24 februari – Voor velen is dit de start van de voorjaarsvakantie. Gaan jullie nog weg?

En misschien heb jij nog wel een persoonlijk verheugmoment? Zo ben ik 19 februari jarig. Als kind kon ik me daar veel meer op verheugen dan tegenwoordig, maar ach, het is wel een feestelijke dag!

Geniet van februari!