Maart, wat start je koud dit jaar! Nu vind ik die blauwe luchten en het laagje ijs prachtig, maar van die Siberische wind ben ik een iets minder grote fan.. Laat dan de lente maar komen. Maar daar kunnen we ons op gaan verheugen, want op 20 maart start de meteorologische lente, hoera!
En waar kunnen we ons nog meer op verheugen in maart? Wij maakten een top 5.

9 t/m 11 maart – Hadden de Olympische Spelen van jou nog wel wat langer mogen duren? En was het Nederlandse succes nog niet genoeg? Van 9 t/m 11 maart vindt het WK Allround plaats en onze Nederlandse schaatshelden hebben weer genoeg medaillekansen.

17 maart – Nationale Pannenkoekendag. En wie lust er nou geen pannenkoeken? Tijd dus voor een pannenkoekenfeestje vandaag! En daar kunnen vooral mijn kinderen enorm naar uitkijken. Al is hun lievelingseten spinazietaart. Wat? Jep, spinazietaart…
Als ik aankondig dat we op dinsdag spinazietaart gaan eten, roept Mees op zaterdag al dat hij niet kan wachten tot het dinsdag is…

20 maart – Start van de Lente. De bloemetjes gaan bloeien, de vogeltjes gaan fluiten en de mutsen, sjaals en wanten kunnen de kast weer in. Ik kijk er nu al naar uit om de inhoud van mijn kast te wisselen. Jurkjes erin, truien eruit. Nu maar hopen dat die Siberische wind zich koest houdt….

25 maart –  Voor alle autoliefhebbers is dit een belangrijke dag. Vandaag barst het formule 1 seizoen weer los met de eerste GP van  Australië. Go Max!

30 maart – Het weekend van de paashazen en het eieren zoeken is begonnen, maar vandaag staat ook Paaspop op het programma. Het festival dat vaak wordt gezien als het eerste festival van het seizoen! Yihaa! Op welk festival verheug jij je nu al?

En wat zijn jullie persoonlijke verheugmomenten?
Op 12 maart wordt onze nieuwe keuken geleverd, die dag staat bij mij dus groot omcirkeld in de agenda.