Met onweer, hitterecords en een kletsnat einde maakte april zijn naam waar.
In mei zijn we allemaal blij lijkt mij een mooie opvolger. En met genoeg vrije dagen, leuke festivals en mooi weer in aantocht is er ook genoeg om blij van te worden en je op te verheugen! 

4 t/m 27 mei – Giro D’italia 
De voetbalcompetitie is bijna afgelopen, maar sportfans niet getreurd. De Giro D’Ítalia staat op punt van beginnen. Drie weken lang amusement. En ga je zelf, of ken je iemand die binnenkort een sportprestatie gaat leveren? Wij hebben hele leuke kaarten om je te verheugen op dat moment.

5 mei – Bevrijdingsdag
Bevrijdingsdag valt dit jaar op een zaterdag, hoera! En het wordt mooi weer, dubbel hoera! En we vieren natuurlijk iets heel moois, driedubbel hoera! Dat betekent overvolle festivalterreinen en gegarandeerd een heerlijke dag uit.

13 mei – Moederdag 
Verras je moeder dit jaar met een leuke activiteit. Uiteindelijk zijn mooie herinneringen veel waardevoller dan iets tastbaars, toch? En als je haar toch echt iets wilt overhandigen, geef je haar een Kwokkaart. Kan ze zich meteen verheugen op dat wat jullie samen gaan doen. Win-win J

26 mei – Finale Champions League 
Mei, sportmaand. Voor mij in ieder geval. Met veel toernooitjes en mooie kampioenswedstrijden overal. En zoals je ook op de foto kunt zien, ik word intens gelukkig van hangen rondom een voetbalveld 🙂
Ik kan me erop verheugen. Al verheug ik me nu vooral op het moment dat ik eind mei in het vliegtuig stap voor een lang weekend Lissabon  met mijn moeder, ik kan niet wachten!

29 mei – Laatste eindexamendag
Bij veel scholieren zal deze dag groot omcirkeld in de agenda staan. Het is de dag waarop de laatste eindexamens plaatsvinden. Daarna is het tijd voor vakantie, drankjes en heel veel feestjes. Man, wat kan ik me nog goed herinneren hoe ik me verheugde op die laatste schooldag….

Maak er deze maand weer wat moois van!