How it all started….. 

Het idee voor deze verheugkalenders is in december 2016 ontstaan toen Fleur van haar ouders een adventskalender cadeau kreeg.

“Zo kon ik samen met mijn vriend en twee kindjes aftellen, en vooral uitkijken, naar het moment dat we gezellig met zijn allen kerst gingen vieren. Het viel mij direct op hoe fantastisch en spannend tegelijk mijn zoontje van vier het vond om elke avond een vakje open te maken. En niet omdat er een chocolaatje of een cadeautje in verstopt zat. Nee, hij vond het zo leuk om even dat moment met elkaar te delen. We hadden het over kerst, over opa en oma, over hoe gezellig we het hebben. Het was een moment voor ons. Ik vond dat zo bijzonder om te zien hoe, vooral dat mannetje van vier, het fijn vond om even stil te staan bij het leuke moment dat ging komen.

Vanaf dat moment wilde ik die momenten vaker creëren. Waarom alleen rondom Kerstmis? Er zijn toch veel meer mooie momenten die je kunt vieren?
Mijn goede voornemen voor 2017 was het uitbrengen van een verheugkalender voor alle denkbare momenten. En hoe graag ik ook gezegend had willen zijn met vingers die kunnen tekenen wat ik in mijn hoofd heb, die creativiteit is me niet gegeven.
Ik klopte aan bij Marlies die ik via een andere baan kende en toen zij zo enthousiast reageerde op mijn idee, wist ik twee dingen:

1) oke, het is echt een goed idee en
2) zij moet dit gaan ontwerpen!

En nu is het zover, de eerste drie varianten zijn gedrukt, getest en meer dan goed bevonden. Wat ben ik trots! Vooral op mijn kleine mannetje die me deze inspiratie heeft gegeven.

Ik hoop dat deze kalenders jullie net zoveel gaan opbrengen als die ene adventskalender in december 2016 voor mij heeft gedaan….”

Marlies

Fleur

Kwokka

De Kwokka is een kleine kangoeroe en is uitgeroepen tot het vrolijkste dier van de wereld

Kun jij je al op je vakantie verheugen? Fleur heeft een weekend Lissabon in het vooruitzicht...

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)