Vragen?

Het zou zomaar kunnen dat je nog met een vraag zit. Vragen als hoe gaat het nu echt met je? En wordt het lekker weer deze week? Willen we soms wel beantwoorden, maar hieronder een aantal vragen waarvan de antwoorden altijd hetzelfde zijn….

Wat is jullie missie?

Onze missie is om mensen meer te laten genieten van het leven. Af en toe bewust stilstaan bij al die bijzondere en mooie momenten die je leven rijk is.

Waarom is je ergens op verheugen goed?

Verheugen word in de ‘Van Dale’ omschreven als ‘vrolijk, blij maken’. En dat is voor iedereen goed! Daarnaast is het in deze haastige wereld niet verkeerd om soms even stil te staan bij alle mooie momenten in het leven en daar extra (en bewust!) van te genieten.

Wat als ik niet tevreden ben over het product?

We kunnen het ons haast niet voorstellen, maar mocht je het product ongebruikt en in de originele verpakking willen retourneren, dan kan dat binnen 14 dagen. Kijk voor verder retourinstructies hier.

Waarvoor zijn de stickers bedoeld?

We hebben speciale stickers ontworpen zodat jij jouw kalender en/of kaart nog net wat persoonlijker (en specialer) kunt maken. Ook zonder de stickers heb jij al een hele mooie kalender en/of kaart, wees niet bang! Maar wil je net wat extra’s? Dan zijn de stickers een leuke aanvulling.

Voor welke gelegenheid zijn de kalenders/kaarten?

Onze kalenders en kaarten zijn voor elk denkbaar moment waar je even bewuster bij stil wilt staan. Of dit nu een bruiloft, een geboorte, een verhuizing, een mooie reis of een pensioen is. Maar wat denk je van een nieuw huisdier, die belangrijke sportwedstrijd, afzwemmen, een eerste (of laatste) schooldag, een logeerpartij. Voorpret maakt die mooie momenten nog specialer, dus waar wacht je nog op?

Waar komt de naam Kwokka vandaan?

Poeh, dat is een goeie vraag… Vanaf het moment dat ik wist dat ik deze kaarten en kalenders wilde gaan uitgeven, ging ik op zoek naar een passende naam.
Hij moest origineel zijn, lekker klinken, internationaal (want wie weet… ;)) en passen bij wat we doen en wie we zijn. Toen ik op een avond op google de woorden nieuwsgierig en vrolijk intypte, want dat is wat ons product ook is, kwam het beestje Quokka naar voren.
Een zeldzaam (net als onze producten) beestje met een buidel (onze vakjes) die altijd vrolijk is (jaaa!). Vanaf dat moment was het duidelijk, dit werd de naam. Met een kleine aanpassing in schrijfwijze….

Ik heb een goed idee/thema voor de kalenders en kaarten, kunnen jullie hier iets mee?

Wij staan altijd open voor nieuwe ideeen! Deze kun je mailen naar fleur@kwokka.nl, we zijn benieuwd!

Wat als een product uitverkocht is?

Als een product uitverkocht is, zijn wij heel blij. Dat betekent namelijk dat er al ontzettend veel mensen zicht aan het verheugen zijn op een mooie gebeurtenis. Nu snappen wij dat dit voor jou vervelend is, en ongelukkige mensen willen we niet.. Wij zullen er dan ook altijd voor zorgen dat het product binnen een week weer op voorraad is.

Wat als ik jullie product ook in mijn eigen webshop/winkel wil verkopen?

Dat kan! Graag zelfs, want hoe meer zielen, hoe meer… Stuur een mail naar fleur@kwokka.nl , dan sturen we jou graag de mogelijkheden door.

Wat als ik meer dan 25 kalenders wil kopen?

Als je zoveel mensen gelukkig wilt maken, denken wij graag met je mee in de vorm van een speciaal tarief. Mail dan even naar fleur@kwokka.nl voor een offerte op maat.